bygga terrasspool

Terrasspool – Bygg din egen oas med hjälp av oss.

Vi har ett stort tillbehörssortiment och säkert ett paket som passar dina önskemål.

På senare år har vi sett ett växande intresse för terrassbyggen, då terrassen oftast förknippas med relax och avkoppling faller det sig naturligt att komplettera terrassen med en liten pool.

Du går säkert som många andra med tankar på att bygga en egen oas och just därför finns vi till för dig.

Paket och storlekar

Våra terrasspooler finns i olika storlekar, se vilken modell som passar dig bäst.

Våra paket är kompletta med allt du behöver för att koppla ihop alla delarna, tanken är att du inte skall behöva åka runt och handla skruvar och klämmor.
I paketen finns även hålsågar så att du lätta kan ta upp hål där det passar dig bäst, materialet är mycket lättarbetat.

Poolen kan med fördel sänkas ned i terrassen eller om du föredrar att sänka med den halvvägs vilket är populärast och smidigast då du kliver i och ur enkelt.

Med paketen kommer en utförlig manual och skulle du köra fast finns ett supportnummer där vi svarar på frågor 7 dagar i veckan.

Pooldelen är tillverkad av glasfiberarmerad polyester som är ett mycket lättarbetat material och lätt vikt.

Våra pooler tillverkas med den senast tekniken där vi använder speciellt anpassad Gelcoat för pooler och för att förhindra osmos ”böldpest” har vi ett extra tjockt lager med gelcoat, för att ytterligare säkerställa kvaliteten finns ett ytterligare lager med bariercoat ”antiosmos” mellan gelcoat och glasfiber.

Pool med färdig isolering och fotstativ

Alla våra pooler har sprutad isolering och fotstöd för att spara tid och arbete, de isolerade poolerna behöver inget extra stöd och placeras på ett plant underlag för att sedan byggas in ed valfri beklädnad eller sänkas med i en befintlig terrass.

isolerad badtunna

Title

OBS! Detta är bara en liten del av vad vi kan erbjuda, se hela utbudet i e-butiken.